Ontspanningsmassage

Aanraking is dé manier om je lichaam en geest samen te ontspannen, spieren soepel te houden en het lichaam intern te zuiveren door de natuurlijke processen te activeren.

Tegenwoordig  staan we altijd “aan” en vergeten dat er ook tijd nodig is om te ontladen. Dat lukt niet altijd goed.

Stress wordt vaak gekoppeld aan gebeurtenissen (stressoren), maar dat hoeft niet zo te zijn. Veel mensen houden stress vast in hun lichaam, terwijl ze daar niet bewust van zijn omdat het mogelijk gewoon geworden is.

Gun jezelf een moment om stil te staan bij de conditie van je lichaam en geest, door met regelmaat deze ontspanningsmassages te ondergaan. Je zult dan merken dat je lichaam je veel teruggeeft.

De technieken die ik toepas tijdens een ontspanningsmassage bevorderen je bloed- en lymfecirculatie. Afvalstoffen worden afgevoerd en nieuwe bouwstenen worden toegevoerd. Hierdoor wordt je immuunsysteem versterkt. Je lichaam voelt soepeler, stress neemt af, je voelt je fitter en ervaart veel meer energie. Effecten van een ontspanningsmassage kun je direct voelen, maar werkt zeker nog door op de langere termijn. De investering waard.

Ontspanningsmassage is te plannen voor 25 min (alleen de achterzijde van het lichaam) of 50 min (wordt ook de voorkant van de benen en armen meegenomen). 

Kosten

25 min 25 euro
50 min 50 euro